با سلام و خسته نباشید

چرا بازی امریکن تراک در ورژن جدید که آپدیت کردم1.48 بعد از اینکه بازی رو متوقف می‌کنی و و یا با زدن چند بار دکمهesc روی کیبورد بازی خود به خود متوقف کلاً exit می‌شود.

• توسط Parsimod Admin پاسخ داده شد.
  • با سلام و خسته نباشید ظاهراً ل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نبوده بلکه من از مودهای آپدیت ۴۷ استفاده کردم و البته داخل قسمت مود که باید اون کانکت کنه اروری نشون نمی‌داده ولی تاثیر خودشو روی بازی ملموس می‌ذاشته و اونم این بود که در حین دو سه بار اگزیت کردم ً از بازی می‌پرید و دیگه هم وصل نمی‌شد.

در واقع کانفینگ سیستم شامل رم ۱۶ گیگ گرافیک جی فورس ۱۶۵۰ ۴ گیگ و سی پی یو ریزن ۵۶۰۰ اچ ‏amd

با سلام و خسته نباشید ظاهراً ل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نبوده بلکه من از مودهای آپدیت ۴۷ استفاده کردم و البته داخل قسمت مود که باید اون کانکت کنه اروری نشون نمی‌داده ولی تاثیر خودشو روی بازی ملموس می‌ذاشته و اونم این بود که در حین دو سه بار اگزیت کردم ً از بازی می‌پرید و دیگه هم وصل نمی‌شد.

ehsan5188 سلام احسان جان، من منتظر بودم یکی از دوستان پاسخ شمارو بده که کسی جواب نداد. الان مشکلتون در اینباره رفع شده؟

Parsimod Admin
        با سلام خدمت دوست عزیز مشکل مرتفع شده و همچنان که گفتم مدها رو از ورژن ۴۷ به ۴۸ ارتقا دادم ولی مودهای ذکر شده در زیر روی ورژن ۴۸جواب نمیده و دوباره از بازی خارج می‌شه اگه بررسی بشه و اینکه چرا مودهایی که در زیر بهش اشاره می‌کنم وقتی اضافه می‌کنم از بازی خارج میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
        نقشه Mega Resources
        نقشه Reforma
        نقشه سیرا نوادا

داخل مطالب بگرد یک سری از مدها با هم همخونی ندارن و باعث ایجاد اختلال میشن
        تک به تک فعال کن ببین کدوم مشکل ایجاد میکنن همونو غیر فعال کن