ehsan5188 با عرض سلام و خسته نباشید مدل نور چراغ داخل کابین راننده رو دانلود و اجرا کردم ولی هر کاری کردم مد دانلود شده جهت اینکه که بتونم چراغ های داخل کابین رو فعال کنم وجود نداشت اگر کسی با جزئیات ت راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. با تشکر
Parsimod Admin ehsan5188 با سلام اگه منظورتون مد " چراغ های داخلی و علامت هایش" هست، این ویدیو میتونه کمکتون کنه: ویدیو نحوه فعالسازی و استفاده از مد
ehsan5188 Parsimod Admin با سلام خدمت دوست عزیز در داخل بازی امریکن تراک هر کاری کردم حتی این مراحل هم طی کردم ولی بازم مد چراغ داخل کابین نصب نصب نشد داخل بازی یورو تراک میشه ولی هنوز بازی امریکن تراک نتونستم اگر شما خودتون همین مد رو در بازی امریکن تراک انجام دادید لطفاً یه فایل ویدیویی از خودتون تهیه و اون رو به اشتراک بگذارید همراه با کلید میانبر فعال سازی با تشکر
Parsimod Admin ehsan5188 سلام عزیز، چه خطایی دریافت می کنید؟ مد فعال میشه ولی اجرا نمیشه؟ من خودم این مد رو توی یوروتراک 2 تست کردم ولی توی آمریکن تراک خیر. لطفا صبر کنید تا دوستان این مورد رو توی آمریکن تراک هم برسی کنن و خبرشو بهتون بدیم. لطفا نسخه بازیتون رو اینجا برای برسی بیشتر ارسال کنید.