🚌 خبر عالی از شرکت SCS Software با معرفی «رضایت مسافر» در DLC جدید و آینده اتوبوسها برای بازی Euro Truck Simulator 2.
📰 یک پست وبلاگی جدید درباره DLC آینده اتوبوسها در Euro Truck Simulator 2، مکانیک اصلی بازی رضایت مسافر را معرفی میکند. این سیستم از بازیکنان میخواهد که فقط راننده نباشند؛ بلکه مراقب باشند. مسافران درخواستهای خاصی دارند که بازیکن باید آنها را برآورده کند، در حالی که رانندگی نرم و ایمن به طور مداوم نظارت و ارزیابی میشود. هدف رسیدن به رتبه عملکرد بالا با تضمین سفری راحت و خوشایند است که لایهای عمیق و جدید از مدیریت را به تجربه رانندگی اضافه میکند.
مکانیکهای کلیدی رضایت مسافر:
⚠️ رانندگی اهمیت دارد: بازیکنان باید به آرامی رانندگی کنند و از ترمزهای شدید، پیچهای تند و تخلفات ترافیکی اجتناب کنند تا سفری راحت فراهم شود.
🎯 مسافران فردی: رضایت برای هر مسافر به صورت جداگانه محاسبه میشود، که هر کدام حساسیتهای متفاوتی نسبت به حرکات رانندگی دارند.
📈 بهبود حالت روحی: مسافران با حالات روحی متفاوت سوار میشوند و هدف اصلی بهبود حالت روحی آنها تا ایستگاه بعدی از طریق رانندگی نرم است.
🌟 جایزه رانندگی بینقص: رسیدن به رانندگی بینقص بین ایستگاهها جایزهای به رضایت کلی مسافران اضافه میکند.
⚖️ چالش جدید: رانندگی با مسافران چالشی کاملاً جدید را معرفی میکند که نیازمند هوشیاری بیشتر رانندگان، پیشبینی بیشتر و تعادل بین رانندگی محتاطانه و رعایت برنامه زمانی است.
📏 مبتنی بر مسافت: افزایش و کاهش رضایت اکنون بر اساس مسافت طی شده است، نه زمان سپری شده، که این سیستم عادلانهتری محسوب میشود.
💡 ایدههای آینده (بدون تضمین): توسعههای احتمالی آینده ممکن است شامل درخواستهای مسافران برای تغییرات در سیستم گرمایش یا تهویه مطبوع، یا نیاز به توقف اضطراری غیر برنامهریزی شده باشد.
خبر کامل را از SCS Software بخوانید
همانطور که میتوانید تصور کنید، ما عمدتاً با کامیونها و بارها کار میکنیم. اما اتوبوسها چالشی کاملاً متفاوت را به همراه دارند، مردم! در ماژول آینده ما برای Euro Truck Simulator 2، رضایت مسافران نقش مهمی در شغل شما به عنوان راننده اتوبوس ایفا خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر با طراحی پشت این سیستم، با طراح بازی وویچک پ. صحبت کردیم که از فوریه رهبری توسعه این ویژگی را بر عهده داشته است. او با به اشتراک گذاشتن کمی درباره علاقهمندیهایش در کودکی و مسیرش که او را به SCS Software رسانده، شروع کرد: «من همیشه عاشق خلق چیزهای بصری بودم. علاقهمندیهایم به مرور زمان تغییر کرد، از طراحی گرافیک به تصویرسازی، سپس انیمیشن و بازیهای مستقل، و در نهایت خودم را در SCS یافتم، جایی که امیدوارم کمی بیشتر بمانم.»
من به عنوان طراح بازی در شرکت SCS Software کار میکنم و تقریباً به شکلی ناسالم از شغلم لذت میبرم. بیش از همه، از این که میتوانم به طور قابل توجهی شکل بازی را نه تنها از نظر بصری بلکه از نظر مکانیکهای بازی تحت تأثیر قرار دهم، قدردانی میکنم. از زمان پیوستن به تیم، در بازطراحی گالری، تروفیهای عکس و آکادمی رانندگی مشارکت داشتهام. واقعاً از زمانی که روی آکادمی رانندگی کار میکردم لذت بردم، جایی که چند ویژگی اضافی هم برای لذت بازیکنان اضافه کردم. امروز تمرکز من بر طراحی تجربه کاربری (UX)، رابط کاربری (UI) و طراحی گیمپلی است، از جمله سیستم جدید رضایت مسافر.
وویچچ توضیح میدهد: «رضایت مسافر مفهومی است که ممکن است بازیکنان قبلاً با آن آشنا باشند. میتوانید آن را در بازیهای دیگر، از جمله بازی قبلی ما، Bus Driver، پیدا کنید.» به طور ساده، بازیکنان تشویق میشوند که به آرامی رانندگی کنند و از ترمزهای شدید، پیچهای تند و تخلفات ترافیکی خودداری کنند تا سواری راحتی برای مسافران فراهم کنند. اگرچه خود مکانیکها به طور رادیکال جدید یا انقلابی نیستند، اما به طور معناداری نحوه بازی کردن را تغییر میدهند و چالش جدیدی را معرفی میکنند.
قبل از این که به جزئیات بپردازیم، میخواهیم روشن کنیم که همه چیز نشان داده شده و بحث شده در این پست هنوز در حال توسعه است. همه موارد ارائه شده ممکن است تغییر کنند و ممکن است نسخه نهایی منتشر شده را منعکس نکنند. با این حال، وویچچ درباره سیستم فعلی در حال توسعه بیشتر توضیح میدهد.
ما رضایت هر مسافر را به صورت جداگانه محاسبه میکنیم، هر کدام با حساسیت خاص خودشان. برخی تقریباً اهمیتی نمیدهند که چه اتفاقی میافتد، در حالی که دیگران حتی ترمزهای ملایم را بسیار شخصی میگیرند. مسافران همچنین با حالات روحی مختلف سوار اتوبوس میشوند، بنابراین چالش برای بازیکن این است که تا ایستگاه بعدی حال آنها را بهتر کند. با ادامه سفر، بازیکنان به سمت هدفی واضح حرکت میکنند. هدف اصلی این است که با رانندگی نرم و روان، حال مسافران را تا حد امکان بهبود بخشند. اگر رانندگی بین ایستگاهها بینقص باشد، بازیکن جایزهای دریافت میکند که به رضایت کلی مسافران افزوده میشود.
معرفی مسافران به طور اساسی حس رانندگی را تغییر میدهد. وویچک توضیح میدهد: «رانندگی با مسافران واقعاً حس بسیار متفاوتی دارد و چالش کاملاً جدیدی را در جاده ایجاد میکند. بازیکن باید هوشیار بماند و پیشبینیهای بیشتری انجام دهد. رعایت برنامه زمانی و در عین حال رانندگی با دقت دو موضوعی هستند که به طور طبیعی با هم در تضادند.»
در طول آزمایشهای داخلی، یافتن تعادل بین رضایت مسافران و حفظ زمانبندی به سرعت روشن شد: «مکانیکها هنوز در حال تکامل هستند، عمدتاً از طریق افزودن جنبههای بیشتری که بر رضایت تأثیر میگذارند. قوانین پایه برای رضایت در حال حاضر برقرار و عملی هستند و اکنون بیشتر به دنبال این هستیم که چه موارد دیگری میتوانیم به سیستم اضافه کنیم. این واقعاً میتواند بیپایان ادامه پیدا کند.»
متعادل کردن تجربه یک اولویت بوده است. «ما نمیخواهیم به نقطهای برسیم که بازی بازیکن را به خاطر استفاده از راهنما تحسین کند، مسافران در دنیای واقعی برای این کار به راننده دست نمیزنند. در واقع، ما پیدا کردن راههایی برای افزایش رضایت را بسیار سختتر از کاهش آن یافتهایم.» تغییرات بر اساس تستهای اولیه قبلاً اجرا شدهاند، وویچچ به ما میگوید: «ما سختی را افزایش دادیم، افزایشها و کاهشهای رضایت اکنون بسیار برجستهتر هستند. همچنین نحوه افزایش رضایت را تغییر دادیم. دیگر به زمان سپری شده بستگی ندارد، بلکه به مسافت طی شده بستگی دارد که معتقدیم این بسیار منصفانهتر است.»
ارائه اطلاعات به صورت واضح نیز بخش مرکزی طراحی بوده است. «مهم است که رضایت چگونه هم در حین رانندگی، هم در توقفها و هم پس از سفر نمایش داده شود. اطلاعات زیاد باعث میشود بازیکن گیج شود و نتواند همه چیز را در حین رانندگی دنبال کند و صفحه نمایش شلوغ شود. اطلاعات کم هم باعث میشود بازخورد مفید از دست برود.»
همین موضوع در ایستگاههای اتوبوس و اتوبوسهای بینشهری نیز صدق میکند. «ما در حال پیدا کردن بهترین روش برای نمایش سوار و پیاده شدن مسافران و رضایت آنها به شکلی واضح و ساده هستیم. چیزی که واقعاً میخواهم این است که مسافران به عنوان افراد جداگانه نشان داده شوند، نه فقط یک نوار پیشرفت.»
ادغام سیستم در یک بازی که حول کامیونها ساخته شده است، چالشهای خاص خود را ایجاد کرده است. «همه چیز در بازی ما حول کامیونها ساخته شده است، تمام اصطلاحات، آیکونها، رابط کاربری و غیره. ادغام یک نوع وسیله نقلیه جدید، تعویض حالتها و اجازه دادن به انتقالهای روان بین آنها، در واقع بسیار دشوارتر از کل بسته الحاقی Coach به تنهایی است.»
حتی اکنون، در طول توسعه آن، ایدههایی برای رشد آینده آن وجود دارد. «در حالی که میخواهم روشن کنم که هیچ تضمینی وجود ندارد این ایدهها به ماژول اضافه شوند، دوست دارم سیستم را بیشتر گسترش دهم. به عنوان مثال، مسافران میتوانند از بازیکن بخواهند که سیستم گرمایش یا تهویه مطبوع را روشن کند. تغییر دما میتواند منجر به ناراحتی بیشتر مسافران شود. یا ممکن است یک مسافر درخواست توقف اضطراری غیر برنامهریزی شده کند و بازیکن باید سریعاً مکانی برای توقف پیدا کند، در غیر این صورت رضایت این مسافر به سرعت کاهش مییابد.»
فعلاً، هنوز کارهای زیادی در پیش است در مسیر مربوط به مربیان، با جادههای زیادی که هنوز برای این نوع بازی جدید کشف نشدهاند. وویچچ میگوید: «هم هیجانزدهام و هم کمی ترسیدهام از تعداد بازیکنانی که مربیان را به لیست علاقهمندیهای خود اضافه کردهاند.» «دیدن ویدئوهای مقایسهای که برای حالتی ساخته میشوند که هنوز وجود ندارد، جالب است. گفتن اینکه ما توسعهدهندگان حس مسئولیت زیادی داریم کلیشهای است، اما بعضی کلیشهها حقیقت دارند. و من حمایت قوی تیم را در هدف مشترکمان برای ناامید نکردن بازیکنان احساس میکنم.»
امیدواریم از این نگاه اجمالی به یکی از ویژگیهای جدید که در قالب ماژول مربیان در Euro Truck Simulator 2 پیادهسازی میشود، لذت برده باشید! مشتاقیم در آینده جزئیات بیشتری درباره این فصل هیجانانگیز جدید با شما به اشتراک بگذاریم. اگر برای شروع سفر با مربیان هیجانزدهاید، حتماً آن را به لیست علاقهمندیهای استیم خود اضافه کنید، این واقعاً به حمایت از انتشارهای آینده ما کمک میکند. تا دفعه بعد، با ایمنی رانندگی کنید!