🇬🇧 خبر عالی از شرکت SCS Software با معرفی «بازسازی پروژه بریتانیا» در بهروزرسانی جدید بازی Euro Truck Simulator 2.
این پروژه عظیم با هدف بازسازی کامل یکی از مناطق اصلی بازی از ابتدا انجام میشود تا نقشه بهروز و هماهنگ با مقیاس بستههای الحاقی مدرن باشد.
جزئیات کلیدی بازسازی برای رانندگان کامیون:
🚧 وضعیت: پروژه در مراحل اولیه است و بیش از بیست طراح نقشه در آن مشارکت دارند. صبر و شکیبایی درخواست میشود، زیرا این یک تعهد بزرگ است.
🔍 تغییر مقیاس: مقیاس کل نقشه بریتانیا تنظیم میشود تا با قاره اصلی اروپا هماهنگ شود و امکان جزئیات بیشتر در منطقهای کوچکتر فراهم گردد.
🗿 نمادهای جدید: منتظر اضافه شدن نمادهای افسانهای مانند استونهنج باشید!
🏙️ شهرهای جدید: شهر لیدز بهعنوان مقصد جدیدی در نقشه افزوده خواهد شد.
🏞️ گسترش اسکاتلند: شهرها و مکانهای جدیدی در سراسر اسکاتلند اضافه خواهند شد.
🌉 ارتباطات: تیم قول داده است که تونل جدید اروپا «فوقالعاده» به نظر خواهد رسید.
🚌 آمادهسازی برای آینده: طراحی مجدد همچنین آیندهنگر است و مکانهای گردشگری احتمالی برای بسته الحاقی آینده Coaches را در نظر گرفته است.
خبر کامل را از SCS Software بخوانید
امیدواریم چای مناسبی آماده کرده باشید و شاید چند بیسکویت، زیرا با کمال خوشحالی بازسازی پروژه بریتانیا برای Euro Truck Simulator 2 را اعلام میکنیم! بسیار خوشحالیم که کمی بیشتر درباره برنامههای آینده خود با شما صحبت کنیم، بیایید ادامه دهیم، موافقید؟
ابتدا و پیش از هر چیز، باید به کسانی از شما که باهوشانه دو و چای را به هم ربط دادید تبریک بگوییم. پیشنمایش "فنجان درست چای ما" واقعاً اشارهای ظریف به آنچه در حال شکلگیری بود بود، اگرچه باید بگوییم که چای یورکشایر و صدای دلپذیر بریتانیایی ممکن است بازی را لو داده باشد.
قبل از ورود به جزئیات، لطفاً توجه داشته باشید: این پروژه هنوز در مراحل بسیار ابتدایی خود قرار دارد و بسیاری از تصاویر موجود در این پست وبلاگ مناطقی از بازسازی را نشان میدهد که هنوز در حال کار و ناقص هستند.
بازسازی بریتانیا در بازی Euro Truck Simulator 2 تازهسازی مورد انتظار طولانیمدتی را به یکی از نخستین مناطق اضافه شده در زمان عرضه ارائه میدهد. ما با آبه، رهبر پروژه بازسازی بریتانیا، صحبت کردیم تا بیشتر درباره تیم و کارشان بدانیم.
آبه به ما میگوید: «در حال حاضر بیش از بیست طراح نقشه روی مراحل ابتدایی بازسازی بریتانیا کار میکنند.» «و البته افراد زیادی از بخشهای تحقیقاتی، داراییها، تیم جاده و برنامهنویسان نیز درگیر هستند.» این پروژه تیمهای متعددی در شرکت SCS Software را گرد هم آورده است که هر کدام تخصص خود را به یکی از جاهطلبانهترین بازسازیهای ما تا به امروز میآورند.
بازسازی بریتانیا یکی از پروژههایی بوده است که طی سالها بیشترین درخواست را از سوی جامعه ما داشته و تیم ما مدتهاست که به آن فکر میکند. آبه میگوید: «ما مدتهاست که بازسازی بریتانیا را در نظر داریم، تقریباً از زمانی که من روی بازسازی اتریش کار میکردم. اما پروژههای دیگری بودند که ابتدا باید روی آنها تمرکز میکردیم، مانند بنلوکس.»
آبه همچنین اشتیاق خود را نسبت به این پروژه بیان میکند: «من شخصاً میخواستم بازسازی بریتانیا را انجام دهم. من عاشق خواندن رمانهای نیروی دریایی ناپلئونی مثل هورنبلاور یا حماسه آبری و ماتورین هستم و به طور کلی تاریخ بریتانیا، از جنگ گلها تا عصر بادبان، برایم بسیار جذاب است. این پروژه برای من یک پروژهی پرشور است.»
با توجه به قدمت نقشه موجود و تغییرات زیادی که در دنیای واقعی رخ داده، تصمیم گرفته شد که این منطقه کاملاً از ابتدا بازسازی شود. با این حال، بازسازی بریتانیا چالشهای منحصر به فردی نسبت به نقشه فعلی اروپا دارد. آبه توضیح میدهد: «بریتانیا در حال حاضر در مقیاسی متفاوت نسبت به قاره اروپا ساخته شده است. ما در حال تغییر آن هستیم تا در سراسر بازی سازگار شود. این به معنای افزودن جزئیات بیشتر در یک منطقه کوچکتر است که خود یک چالش است. ترافیک سمت چپ نیز یک لایه دیگر از پیچیدگی را اضافه میکند. و برای من شخصاً بزرگترین چالش، مقاومت در برابر وسوسه افزودن چیزهای خاصی است که درباره بریتانیا دوست دارم.»
در مورد آنچه میتوانید انتظار دیدن و تجربه کردن داشته باشید، آبه ترجیح میدهد برخی جزئیات را فعلاً مخفی نگه دارد. او میگوید: «دوست دارم تا حد امکان افزودنیها و تغییرات بهصورت سورپرایز باقی بمانند. اما میتوانم بگویم که ما در حال اضافه کردن برخی از نشانههای افسانهای هستیم، مانند استونهنج. همچنین میتوانم بگویم که لیدز به عنوان یک شهر جدید در نقشه حضور خواهد داشت. فلسفه طراحی ما همچنین شامل ملاحظاتی برای بسته الحاقی آیندهی Coaches است، بنابراین شاید برخی مقاصد گردشگری نیز ظاهر شوند. ما همچنین شهرها و مکانهای جدیدی در سراسر اسکاتلند اضافه میکنیم. و البته، نمیتوانم فراموش کنم که تونل جدید یوروتانل فوقالعاده به نظر خواهد رسید.»
قبل از پایان، آبه چند کلمه برای جامعه به اشتراک گذاشت. «امیدوارم جامعه دیدگاه ما نسبت به بریتانیا را دوست داشته باشد. ممکن است در مسیر بازسازی کامل بریتانیا مجبور به برخی مصالحهها شویم و از شما صبر میطلبیم، زیرا توسعه هنوز در مراحل اولیه است و بریتانیا بخش بزرگی از نقشه ما است که زمان زیادی برای تکمیل نیاز دارد. من منتظر روزنامههای توسعهدهندگان آینده هستم که بتوانیم پیشرفتها را بیشتر به اشتراک بگذاریم و عمیقتر به جزئیات بازسازی بریتانیا بپردازیم.»
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گذاشتن اخبار و پیشنمایشهای بیشتر درباره این پروژه در آینده نزدیک هستیم. تا آن زمان، حتماً با دنبال کردن شبکههای اجتماعی ما در X، فیسبوک، BlueSky و اینستاگرام و همچنین با اشتراک در خبرنامه ما، بهروز بمانید! تا دفعه بعد، خداحافظ و به مسیر ادامه بده رفیق!