آماده باشید تا در کپنهاگن کاملاً جدید گردش کنید! 🇩🇰 این شهر به طور کامل از پایه برای پروژه رفرش اسکاندی نا در بازی Euro Truck Simulator 2 بازسازی شده است.
خلاصهای از رفرش:
🏙️ کپنهاگن کاملاً از صفر بازسازی شده!
🌉 تونل نمادین اورسوند با نمای مالمو در افق 🇩🇰↔️🇸🇪
🏛️ ترکیبی از جذابیت تاریخی و طراحی مدرن – مسیرهای دوچرخه در همه جا! 🚲
🎡 سورپرایز! یک پارک تفریحی کاملاً متحرک در مرکز شهر با ۲ وسیله بازی متحرک 🎠📸
🏰 نشانههای دقیق: شهرداری، کاخ کریستیانسبرگ، موزه نی کارلسبرگ گلیپتو تک 🖼️
🏔️ معماری منحصر به فرد شامل یک کارخانه تبدیل زباله به انرژی که همزمان به عنوان پیست اسکی نیز عمل میکند! ⛷️♻️
🏢 انبارها و صنایع جدید: ترمینال نفت 🛢️، کارخانه مواد غذایی 🥫، بازیافت 🗑️، پارکینگ زیرزمینی 🚚، بار فرودگاه ✈️
❤️ طراح نقشه آلبرت: «امیدوارم بازیکنان مثل من عاشق کپنهاگن شوند!»
شغلهای حملونقل: انبارهای جدید زیادی خواهید یافت، از جمله:
یک تأسیسات ذخیرهسازی نفت در جزیرهای ساخته شده توسط انسان 🏝️
کارخانههای فرآوری مواد غذایی 🍎
یک انبار زیرزمینی 🚛⬇️
دسترسی به بخش بار فرودگاه. ✈️
خبر کامل را از شرکت SCS Software بخوانید
Velkommen til København! امروز نگاهی دقیقتر به پایتخت دانمارک میاندازیم که بخشی از پروژه مداوم رفرش اسکاندی نا برای Euro Truck Simulator 2 است. پس چه تغییراتی میتوانید انتظار داشته باشید؟ بیایید شروع کنیم!
اول و مهمتر از همه، کپنهاگن به طور کامل از پایه بازسازی شده است و به بازیکنان تجربهای تازه از رانندگی در یکی از نمادینترین شهرهای اسکاندیناوی ارائه میدهد. این کار به هیچ وجه کار کوچکی نبوده است، «شهر کپنهاگن بزرگترین پروژه من از زمانی بود که شروع به کار در شرکت SCS کردم.» آلبرت ب.، یکی از طراحان نقشه ما، به ما میگوید.
کپنهاگن به عنوان دروازه اسکاندیناوی، موقعیت جغرافیایی و تونل اورسوند آن به عنوان پیوندی حیاتی به مالمو و شبهجزیره وسیعتر اسکاندیناوی عمل میکند. آلبرت به ما میگوید: «سعی کردم توهم مقیاس و فاصله را ایجاد کنم، بنابراین وقتی از کنار تونل عبور میکنید یا از خط ساحلی کپنهاگن پیروی میکنید، میتوانید واقعاً مالمو را در افق ببینید.»
اما کپنهاگن لایههای بیشتری برای کاوش دارد. آلبرت میگوید: «این شهری بسیار مدرن و در عین حال بسیار تاریخی است و من تمام تلاشم را کردم تا هر دو جنبه را نشان دهم.» از پیچیدن در محلههای پرجنبوجوش گرفته تا عبور از بناهای دیدنی، بازیکنان متوجه میشوند که چگونه تاریخ و زندگی مدرن در شبکه جادهای خود شهر به هم میآمیزند. «این شهر حتی در شبکه جادهای خود بسیار مدرن است که نقش بسیار مهمی در بازی ما ایفا میکند. تقریباً هر جایی که رانندگی کنید، میتوانید یک مسیر دوچرخهسواری را پیدا کنید که به آنجا میرود، فرقی نمیکند مرکز شهر باشد یا انبار صنعتی دورافتاده.»
تنها با چند دقیقه رانندگی، میتوانید تالار شهر کپنهاگ، کاخ کریستینسبورگ و موزه هنر نی کارلسبرگ گلیپتوک را پیدا کنید. همه این مکانهای دیدنی منحصر به فرد توسط تیمهای با استعداد ما با جزئیات بازسازی شدهاند، پس دیدن آنها را از دست ندهید!
کپنهاگ همچنین میزبان برخی از معماریهای واقعاً منحصر به فرد است. برجهای مسکونی دوقلوی چشمگیر که در نزدیکی یک انبار زیرزمینی چالشبرانگیز قرار دارند، مطمئناً نظر شما را جلب خواهند کرد؛ اما این همه ماجرا نیست. کپنهاگ همچنین خانه یکی از نوآورانهترین کارخانههای مدیریت زباله است که نه تنها شیک و مدرن است، بلکه به عنوان یک پیست اسکی نیز عمل میکند که چشماندازی به دریا دارد.
بله، درست خواندید! اگر تصمیم به خرید گاراژ در اینجا بگیرید، درست روبروی این نماد منحصر به فرد قرار خواهید گرفت، فقط مراقب باشید ایدههای عجیب و غریب به ذهنتان خطور نکند!
در سفرهای خود در شهر، همچنین میتوانید مرکز معماری دانمارک را ببینید که به عنوان یک جاذبه فرهنگی بینالمللی توصیف شده است برای کسانی که میخواهند تجربه کنند و بفهمند چگونه معماری و طراحی چارچوبی برای زندگی ما ایجاد میکنند.
با این حال، زیاد درگیر دیدنیها نشوید، چون کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد! کپنهاگن شامل انواع انبارها خواهد بود، از جمله یک تأسیسات ذخیرهسازی نفت که روی یک جزیره مصنوعی ساخته شده و چشمانداز وسیعی به سمت شهر دارد، یک کارخانه فرآوری مواد غذایی، مراکز لجستیکی، تأسیسات بازیافت، یک انبار زیرزمینی و حتی دسترسی به بخش بار فرودگاه. کپنهاگن پر از فرصتهایی است که رانندگان کامیون میتوانند کشف کرده و به عهده بگیرند.
«امیدوارم بازیکنان بتوانند مثل من عاشق این شهر شوند»، آلبرت نتیجه میگیرد. «کار روی چنین مکان زیبایی برایم افتخار بوده است.»
هیجانزده برای بازدید؟ ما مشتاقیم شما را در جریان پیشرفت این پروژه قرار دهیم و تصاویر بیشتری از روند کار و بینشهای مربوط به آن را با شما به اشتراک بگذاریم. تا دیدار بعد، سفرهای ایمن داشته باشید و به رانندگی کامیون ادامه دهید!