اخبار عالی از SCS Software ارائه ,,Building Nature & Mountains” از توسعه نقشه جدید آینده ,,Nordic Horizons DLC” برای بازی American Truck Simulator.
وبلاگ دیگری که شما را در پشت صحنه کار خود می بریم اینجاست! این بار، ما مشتاقیم تا شما را با طراح نقشه با استعداد خود پاول آشنا کنیم. او در حال حاضر در حال کار بر روی طبیعت و کوه ها برای گسترش نقشه Nordic Horizons است. پس بیایید در مورد روند خلاقیت او بیشتر بدانیم!
"در این بسط نقشه، مجمعالجزایر زیبای لوفوتن را بازسازی میکنم. این مجمعالجزایر از سرزمین اصلی نروژ تا اقیانوس اطلس شمالی امتداد دارد و علیرغم اینکه به دایره قطب شمال تعلق دارد، پوشش گیاهی بلندتری نیز وجود دارد. این، همراه با شکوه و عظمت کوه های احاطه شده توسط آب، خانه های رنگارنگ و بندرگاه های ماهیگیری فراوان، محیطی را ایجاد می کند که هم برای گرفتن و هم برای عبور از آن بسیار رضایت بخش است."
در اینجا بیشتر بخوانید:
مانند همه توسعهدهیهای جدید نقشه، ما تحقیقات میدانی را با سفر به کشور خود برای جمعآوری منابع و دادهها انجام دادیم.
پاول به ما می گوید: "من چندین بار این فرصت را داشته ام که از اسکاندیناوی دیدن کنم. اخیراً این امکان توسط مدیریت نرم افزار SCS برای تحقیق فراهم شد. سفر از طریق نروژ و سوئد برای من به عنوان یک طراح نقشه بسیار مفید بود." آنچه را که باید قبل از طراحی واقعی نقشه انجام شود، راهنمایی می کند.
"تحقیق در مورد پوشش گیاهی کوتاه تر و بلندتر، معماری و شبکه های جاده ای مقدم بر طراحی منظر بود. بافت ها، مدل ها و سایر عناصر کاربردی به تدریج با همکاری همه بخش ها ایجاد شد. استفاده از آنها و نمایش شخصیت منظره در نقشه قبل از طراحی چیدمانی شامل شبکه جاده ها، انبارها، ایستگاه های کامیون، پمپ بنزین و... در این چیدمان با کمک گوگل مپ، به تدریج با در نظر گرفتن محدودیت های محیط مجازی و ویرایشگر نقشه، منظره ای با عناصر طبیعی ایجاد می کنم. این شامل تخیل فضایی زیادی است و گاهی اوقات کمی جادو."
پاول از تجربیات خود در کارهای قبلی خود استفاده می کند و بخشی از تیمی است که پروژه های اتریش و سوئیس را انجام می دهد، جایی که او کوه ها و طبیعت را نیز طراحی کرده است. او می گوید: "تجربه پروژه های گذشته شامل کوه ها، مانند بازسازی اتریش و سوئیس، مطمئناً در DLC جدید Nordic Horizons نشان داده شده است. من خوشحالم که می بینم امکانات و محدودیت های ویرایشگر در حال گسترش است."
البته، همچنان محدودیتهایی برای گسترش نقشه وجود دارد و همانطور که پاول تأیید میکند، باید به شدت در چارچوب آنها کار کنیم. او با ما به اشتراک گذاشت: «انحراف از واقعیت توسط مقیاس، دید، بهینهسازی و تفسیر ما تعیین میشود.
و آخرین پیام او به
#بهترین جامعه ما؟ "اگر عاشق پیمودن مناظر زیبا با تاریخ وایکینگ ها و تجربه ماجراجویی اکتشاف از خانه خود هستید، این DLC را دوست خواهید داشت. شخصاً من عاشق پایتخت Lofoten، Svolvær هستم که مکانی واقعاً زیبا است، بنابراین حتماً از آن بازدید کنید."
امیدواریم از این نگاه کوتاه به ساختن بسط نقشه آینده ما برای ETS2 لذت برده باشید. اگر در مورد DLC Nordic Horizons هیجان زده اید، مطمئن شوید که آن را به لیست علاقه مندی های Steam خود اضافه کنید! با دنبال کردن ما در توییتر، فیس بوک، اینستاگرام و یوتیوب، منتظر به روز رسانی های بیشتر باشید.