بندر رودخانه - لوکا دوناویا (کارینا)
این بندر رودخانه ای به طور خاص برای DLC بالکان غربی ایجاد شده است. در طول فرآیند طراحی، تمرکز من عمدتاً روی دادن حسی مدرن، عالی و ساده به این شرکت بود. من یک حروف هندسی sans-serif را برای نام شرکت انتخاب کردم و سپس با اشکال یک قایق و امواج بازی کردم، زیرا آنها با بنادر رودخانه مرتبط هستند.
برای تداعی های مورد نظر، به نظر می رسید یک رویکرد حداقلی بهترین انتخاب باشد. بنابراین، من با یک رنگ گیر کردم تا سادگی کلی را در آغوش بگیرم. سبک مینیمالیستی از اصل "کمتر است بیشتر" پیروی می کند، به همین دلیل است که قایق و امواج به صورت فرم های انتزاعی ساخته شده از خطوط نشان داده می شوند.
به نظر می رسد نسخه ای که فضای سفید را برای امواج در خود جای داده است، واضح ترین و چشم نوازترین نسخه باشد. البته من نمیتوانستم از گنجاندن این عنصر موج در توتم بندر رودخانه نیز مقاومت کنم. امیدوارم از فضای لوکس و منحصربفرد بندر رودخانه لوکا دوناویا لذت ببرید!
فرآوری مواد غذایی - وسنا (کارینا)
وسنا، شرکت فرآوری مواد غذایی در بالکان، به عنوان یک نام تجاری با سابقه طولانی در تجارت ظاهر شد. برای طراحی آن، هدف ما برانگیختن حس نوستالژی شاد، یادآور دوران کودکی، شیرینیها و لحظات خانوادگی بود.
لوگوی عمدی طراحی شده دارای شیب ها، سکته مغزی و اشکال مختلف است که ممکن است در دنیای گرافیک مدرن قدیمی به نظر برسند. با این حال، این دقیقاً همان اثری بود که میخواستیم به آن برسیم. از آنجایی که وسنا با غذا مرتبط است، این لوگو برای نشان دادن ظاهری دوستانه و زیستمحیطی که مشخصه بسیاری از شرکتهای زنجیره غذایی است، نیاز داشت. برای انجام این کار، از یک فونت گرد و تمیز برای نام و ترکیب عناصر برگ برای ایجاد ارتباط طبیعی و زیست محیطی با نام تجاری استفاده کردیم.
انبار مصالح ساختمانی - BETUNIJA (Karina)
نام انبار مصالح ساختمانی با ترکیب کلمه "بتون" که مخفف بتن است، با گل اطلسی که در برخی از زبان های بالکان به نام "petunija" شناخته می شود، ایجاد شد. ترکیب دو عنصر با چنین حالات متضاد در یک لوگو کار آسانی نبود، بنابراین مشتاق شنیدن نظرات شما در مورد نتیجه نهایی هستم.
در ابتدا، من بر انجمن های مرتبط با صنعت ساخت و ساز تمرکز کردم، زیرا این حوزه تخصص BETUNIJA است. برای انتقال حس وحشیگری و مردانگی، فونت sans-serif مربعی هندسی را انتخاب کردم که احساس ثبات، پایداری و قدرت را برمی انگیزد. پالت رنگ بر اساس رنگ رایج گل اطلسی که بنفش است تعیین شد. شکل گل اطلسی خود به عنوان نماد اصلی در لوگو عمل می کند، اما به شکلی انتزاعی، زاویه ای و حتی تیز تغییر یافته است تا از هرگونه معانی زنانه جلوگیری شود. «گلبرگهای گل» در لوگو نیز به عنوان نمادهایی عمل میکنند که نشاندهنده نقشههای رنگی هستند که معمولاً در مغازههای مصالح ساختمانی یافت میشوند.
کارخانه اره کشی - CRNO DRVO (کارینا)
کارخانه چوب بری CRNO RDVO که در لغت به معنای "چوب سیاه" است، در مونته نگرو یافت می شود. در حین گشت و گذار در اینترنت برای الهام گرفتن از لوگو، متوجه شدم که رایج ترین نمادهای مورد استفاده اره، درخت صنوبر یا تبر است و تمام. با این حال، من میخواستم با تمرکز بر خود چوب، بهویژه شکل یک کنده، رویکرد اصلیتری داشته باشم. هدف من ایجاد یک نام تجاری جالب بود که به کار خود افتخار می کند و می خواهد آن را به جهانیان نشان دهد.
برای رسیدن به این هدف، ترکیب رنگ مشکی و زرد را با دقت انتخاب کردم. مشکی رنگی جاودانه است که از روندها فراتر رفته و قدرت، رسمیت و اعتبار را منتقل می کند. از سوی دیگر، رنگ زرد، احساس شادی و شادی را برمی انگیزد و به عنوان یک دسترسی جلب توجه عمل می کند.
رنگ nt برای فونت لوگو، من سادگی را انتخاب کردم، با خطوطی که اغلب بدون ارتباط باقی می مانند و الگوهای طبیعی موجود در داخل یک کنده چوب را منعکس می کنند.
شرکت خودرو - لاروس (عادل)
روند ایجاد لوگوی "Larus" کاملاً چالش برانگیز و جذاب بود. من زمان زیادی را صرف آزمایش با ایده ها و تغییرات مختلف کردم. هر مفهوم لوگو با دقت طراحی شده بود تا ماهیت شرکت را به تصویر بکشد. لاروس به معنای مرغ دریایی است. برای آن شرکت، نماد ارتباط با طبیعت است و وسایل نقلیه شرکت را با لطف و سبکی آغشته می کند.
در طول فرآیند توسعه لوگو، من درگیر بحثهای متعددی با سرپرست تیمم شدم، بنابراین هدف ما ایجاد طرحی بود که تاثیری بر بازیکنان بگذارد. در تصویر، تغییرات این لوگو و نتیجه نهایی که در نهایت تایید شد را مشاهده می کنید.
صنعت سنگین - سیلوژی (عادل)
هنگام ایجاد لوگو برای شرکت "Syllurgy" که در صنایع سنگین فعالیت می کند، با هدف انتقال ظاهری آینده نگر و نمایش بصری مفهوم انرژی بود. ایده اولیه حول مفهوم حرکت و دینامیک بود، بنابراین من استفاده از یک دایره چرخان را به عنوان عنصر اصلی تصویر در نظر گرفتم.
با این حال، در طول فرآیند توسعه لوگو، تصمیم گرفتم مفهوم را تغییر دهم و ایده را با استفاده از دو قطعه فلز که مکمل یکدیگر هستند، تجسم کنم. این رویکرد ضمن تجسم اهمیت تعامل و پیوستگی در حوزه صنایع سنگین، تصوری از قدرت و ثبات ایجاد میکند.
به طور کلی، لوگوی "Syllurgy" با دو قطعه فلز مکمل نشان دهنده نمادی قوی و پویا است که انرژی و ویژگی متقابل یک شرکت فعال در بخش صنایع سنگین را در بر می گیرد.
سوپرمارکت زنجیره ای - ویلکو (عادل)
هنگام طراحی لوگو برای هایپرمارکت های زنجیره ای "Villco"، هدف من ایجاد طرحی دوستانه بود که تجربه لذت بخش یک سفر خانوادگی برای خرید مواد غذایی را منعکس کند. من می خواستم این لوگو احساس گرما و راحتی را برانگیزد و مشتریان را به یک تجربه خرید مثبت دعوت کند.
یکی از عناصر کلیدی لوگو دایره زرد رنگی است که در گوشه سمت راست قرار گرفته است. این نماد طلوع خورشید است که مشتریان را دعوت می کند تا صبح از هایپرمارکت بازدید کنند و روز خود را با یک سفر خرید روشن و مثبت آغاز کنند. این عنصر همچنین بیانگر ایده شروعی تازه و رویکرد پرانرژی «ویلکو» در ارائه محصولات و خدمات با کیفیت است.
مشتریان را به سفری هیجان انگیز به هایپرمارکت دعوت می کند که مملو از احساسات آفتابی و شادی است. من از این فرآیند لذت زیادی بردم. این طراحی خاص به ویژه برای من لذت بخش و الهام بخش بود و از فرصت ایجاد یک لوگوی دوستانه و خوشایند لذت بردم.
شرکت راه آهن - بالکان لوکو (عادل)
این طرح طراحی مجدد لوگوی قدیمی "Balkan Loco" است. در حین ایجاد، از شرکت های راه آهن موجود در اروپا الهام گرفتم. هدف من طراحی لوگوی مینیمالیست، شیک و مناسب برای چاپ روی قطار و لباس کارمندان بود.
روند ایجاد لوگو نسبتا سریع بود. من تحقیقاتی انجام دادم و بازار را تجزیه و تحلیل کردم تا بفهمم کدام راه حل های طراحی برای صنعت راه آهن موثرتر و مناسب تر هستند. سپس شروع به ایجاد انواع مختلف لوگو، آزمایش با اشکال، رنگ ها و ترکیب کردم.
در پایان، لوگوی انتخابی ترکیبی از مینیمالیسم و سخت گیری است.
شرکت شاتلینگ - شاتل کولا (عادل)
ایده فضا به عنوان یک مفهوم عالی به ذهنم رسید تا محصول را برای بازار آمریکا جذاب تر کنم. فکر میکردید این میتواند یک تبلیغ با یک فضانورد، نوشیدن نوشابه در مدار و اشتیاق به خانه، ایده خوبی باشد. بنابراین تصمیم گرفتم در هنگام ایجاد برند از تم فضا استفاده کنم.
عنصر اصلی لوگو دارای یک شاتل فضایی مصور است که نمادی از غنای عطر و طعم غیرزمینی و جذابیت محصول است. این عنصر مفهوم کلی تم فضا را تکمیل می کند و به جذابیت بصری می افزاید.
برای انتقال حسی از سبک یکپارچهسازی با سیستمعامل، از فونتی با ته مایه نوستالژیک استفاده کردم که بر اصالت و اهمیت فرهنگی برند تاکید میکردم. این یک ارتباط با کولاهای کلاسیک ایجاد می کند و اضافه می کند.
"شاتل کولا" برند مورد علاقه من است که من ایجاد کردم، من واقعا از استفاده از این برند در کارهایم لذت می برم.
صنعت سبک - Eumefa (Adel)
هنگام ایجاد لوگو برای "Eumefa"، یک شرکت در بخش صنایع سبک، می خواستم بر حوزه صنعتی تاکید کنم و نقوش علمی را در طراحی بگنجانم. ایده تجسم یک اتم یا یک شبکه کریستالی برای انتقال حس اکتشاف علمی و پیشرفت تکنولوژی به ذهنم خطور کرد.
اگر می خواهید درباره کارینا و عادل یا به طور کلی هنر مفهومی در SCS بیشتر بدانید، حتماً از پست وبلاگ Under the Hood ما در مورد همین موضوع دیدن کنید. همانطور که گفته شد، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا اطلاعات بیشتری از DLC آینده بالکان غربی به شما نشان دهیم، بنابراین ما را در رسانه های اجتماعی (توئیتر، اینستاگرام، فیس بوک، تیک تاک) دنبال کنید تا همیشه با آخرین اخبار در تماس باشید.
لطفاً توجه داشته باشید که همه مفاهیم جاری هستند.